Image module

Veli Arslan

Advocaat / Partner

Mr. Veli Arslan is afgestudeerd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en Hogeschool Windesheim. Hij studeerde International Marketing Management en Rechtsgeleerdheid. Na zijn beëdiging heeft de heer Arslan zijn eigen advocatenkantoor geopend waar hij recht en ondernemerschap combineerde. Na 15 jaar werkzaam te zijn geweest bij en leiding te geven aan een traditioneel advocatenkantoor, wilde de heer Arslan zich richten op het innoveren van recht en Legal Tech. In 2018 heeft mr. Veli Arslan De ContractenFabriek en  YourLegals opgericht als Legal Tech Startups om de traditionele advocatuur innovatiever te maken.

Momenteel is hij werkzaam als advocaat en founding partner bij Arslan|Lit. Hij staat een breed scala aan nationale en internationale cliënten bij en richt zich in zijn praktijk op het ondernemings- en arbeidsrecht en meer specifiek op multidisciplinaire juridische vraagstukken wat hem van grote waarde maakt voor immigratievraagstukken met ondernemingsrechtelijke en arbeidsrechtelijke elementen.

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten heeft hij de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Arbeidsrecht

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op deze rechtsgebieden.

Een toegewijd team van advocaten

gespecialiseerd in Arbeids- en Vreemdelingenrecht

x
+31(0)20 223 24 66
info@arslanlitadvocaten.nl