Turkije Desk

De Ankara-overeenkomst van 1963 tussen Turkije en de Europese Unie (EU) en het Aanvullend Protocol bevatten o.m. enkele rechten in het voordeel van Turkse ondernemers, (hoogopgeleide) werknemers en hun gezinsleden.

Dankzij ons ervaren team heeft onze Turkije Desk een systeem dat zich richt op de oplossing van problemen met de kortste en meest bruikbare methoden.

Hoewel er rechten zijn ten gunste van Turkse burgers, kan het moeilijk zijn om alles te organiseren in een land dat voor u vreemd is en een bureaucratie heeft die heel anders is dan het Turkse systeem. Iemand hebben die u door de procedure leidt, zal niet alleen uw last verlichten, maar u kunt ook onnodige fouten en tijdverspilling voorkomen.

Verhuizen naar Nederland en daar een bedrijf starten heeft natuurlijk financiële gevolgen. Een verkeerde keuze in het begin kan onherstelbare financiële gevolgen hebben voor de toekomst en het kan zijn dat u daardoor te veel belasting moet betalen. Verhuizen naar het buitenland is nooit gemakkelijk. Er kunnen zich onderweg altijd onvoorziene problemen voordoen. Met onze hulp kunt u ze vermijden of  met zo min mogelijk schade oplossen.

Indien u vragen heeft, neemt u dan gerust contact op met ons kantoor. Telefonisch, 020 223 2466, of per email, turkeydesk@arslanlitadvocaten.nl.  We zijn meer dan blij om u te helpen.  U kunt ons telefonisch bereiken op 003202332466 of mailen naar info@arslanlitadvocaten.nl. Wij zijn ook bereikbaar via onderstaande social media kanalen.

Praat met onze experts

Plan eenvoudig uw juridisch videoconsult in met een van onze experts. Wij beantwoorden graag al uw vragen over arbeidsrecht en vreemdelingenrecht in een live videoconsult van 30 minuten.