Zakelijke verblijfsvergunningen

Een groot deel van de immigratievraagstukken waarmee ons kantoor zich bezighoudt bestaat uit zakelijke cliënten. Veel ondernemingen hebben behoefte aan buitenlands personeel en dienen hiervoor de benodigde zakelijke verblijfsvergunningen aanvragen. Het Nederlands vreemdelingenrecht kent verschillende regelingen die ieder hun eigen voor- en nadelen kennen. Wij kunnen u hierin adviseren, alle verblijfsaanvragen organiseren en indienen.

Regelingen die voor uw buitenlandse personeel gebruikt kunnen zijn (onder meer):

Naast aanvragen voor buitenlandse werknemers begeleiden veelvuldig buitenlandse ondernemers bij het verkrijgen van zakelijke verblijfsvergunningen. Het betreft hier de volgende aanvragen:

In het kader van de handhaving door de IND en door de Arbeidsinspectie van SZW komt het steeds vaker voor dat werkgevers bestuurlijke boetes opgelegd krijgen op grond van de Vreemdelingenwet of de Wet Arbeid Vreemdelingen (WAV). Als de zaak erom vraagt zijn wij bereid en in staat om tegen dergelijke besluiten namens u te procederen. Of het nu gaat om bestuurlijke instanties (IND, SZW) of rechterlijk instanties (rechtbank, Raad van State),  wij kunnen u daarbij juridisch bijstaan.

Indien u vragen heeft, neemt u dan gerust contact op met ons kantoor. Dat kan telefonisch, 020 223 2466, of per email, info@arslanlitadvocaten.nl. Wij helpen u graag! U kunt ons ook bereiken via onze social mediakanalen die u onderaan deze pagina kan vinden.